Egyedi vezérlések tervezése

 

 Az előrelátás az élet minden területén hasznos dolog. így van ez, az intelligens vezérlés a gépészet területén is. Egy otthon energia felhasználásának 40-50%-át a gépészeti rendszerek teszik ki.

     Ezek optimális működtetésével Ön energiát takarít meg, csökkenti az üzemzavar lehetőségét, nagymértékben leegyszerűsíti a kezelést, és egyedi igényeinek megfelelően mindig a legmagasabb komfortot biztosítja.

 

A tervezés lépései

Már a telefonban meg tudjuk beszélni, hogy Önnek megépült gépészeti rendszere van, amit szabályozni szeretne, vagy rendelkezik egy gépészeti tervvel, amihez majd vezérlésre lesz szüksége.

Ön elmondja az igényeit, a helyszín adottságait, az elvárásait azzal a rendszerrel kapcsolatban, amit majd szeretne. Hogyan képzeli a fűtést, hűtést, szellőzetést....stb.

 

 

Amikor már majdnem elkészült a gépészet akkor indokolt a helyszíni felmérés. Feljegyzést készítünk arról, hogy milyen az a gépészet ami elkészült és pontosítjuk az Ön igényeit is. Csak ezután kezdődhet meg a tervezés.

Ha Önnek volt gépészeti terve, akkor is fontos felmérni, hogy történt-e attól eltérés. Tapasztalataunk szerint elég ritkán fordul elő, hogy menet közben nem történnek változtatások felmerülő újabb igények, ötletek miatt.

Önnek elkészült a komplett gépészete, és egyeztettük az igényeit, ezután meg tudjuk határozni azt az eszközt, amivel mindezt meg tudjuk valósítani.

Egy egységes központi automatikát tervezünk Önnek, egy programozható logikával rendelkező eszközre, amivel  az Ön elképzelései megvalósíthatók. Tekintettel vagyunk olyan egyedi igényekre is, mint például Ön bárhonnan el szeretné érni, szabályozni otthonának hőmérsékleti paramétereit.

 

 

Ezután tudunk Önnek árajánlatot adni. A kivitelezéshez szükséges tervezés néhány napot vesz igénybe, kivéve ha nagyon összetett a feladat, vagy egy nagyobb építményről van szó.

A megtervezett vázlatot természetesen Ön megkapja azután, ha a project elkészült. Ha javításra van szüksége, akkor ez alapján egy szakember el tudja végezni majd a feladatát.