Vezérlések korszerűsítése

A szükséges korszerűsítés

Magyarországon a családi házak, irodák, műhelyek, lakások, közhasznú épületek többségében a gépészeti rendszerek elavultak, nincsenek szabályozva. Műszaki fejlesztéssel, automatizálással javítható az adott rendszer hatásfoka, amivel a pénzügyi ráfordítás megtérülhet.

Korszerűsítésről akkor beszélünk, amikor Önnek már van egy megvalósított gépészeti rendszere, ami valamilyen módón  működik, mikor Önnek lehetősége, igénye van arra, hogy meglévő rendszere automatikusan, jól működjön és energiahatékony legyen.

 

energia hatékonyság

Kérje szakemberünk véleményét!

Ha a közérzetén szeretne javítani otthonában…. Ez az igény a költségtűréshez mérten előbb-utóbb jelentkezik. Természetesen Ön nem szeretné az egész rendszert teljesen lecserélni– de legyen korszerű, szakszerű, olcsó (mihez képest)megoldás. Szeretné, ha Ön szabályozhatná, hogy úgy működjön, ahogy éppen Önnek jó. A variációk végtelenek. Hívjon most!

Ha Ön nem elégedett rendszere hatékonyságával, hosszabb távon csökkenteni szeretne kiadásain.

Ha Önnek egyedi igényei vannak, amire megoldást keres.

 

 

 

Mikor van Önnek szüksége korszerűsítésre?

Javítana a gépészeti rendszere működésén

Önnek már van egy megvalósított gépészeti rendszere, ami valamilyen módón működik. Akár egy régi vezérléssel, akár mechanikusan, de megoldott a működése (pl. szelepeket kell állítgatni, vagy a hőfokot kézzel felemelni, ha hidegebb van kint). Ennek leggyakoribb oka tapasztalataim szerint, hogy az építkezés vége felé már annyira csökkentek az anyagi lehetőségek, vagy annyira sürgős volt már a beköltözés, hogy ami nem volt nélkülözhetetlen azonnal, azt megoldották gyorsan, egyszerűen, de hosszú távon nem költség hatékonyan. Korszerúsítésre akkor kerül sor, mikor Önnek lehetősége, igénye van arra, hogy meglévő rendszere automatikusan, jól működjön és energiahatékony legyen. Ezt úgy szeretné, hogy jelentős átalakításokra most már ne kerüljön sor, az eszközök, ha jól választottuk őket megmaradjanak.

Hívjon most!

Hatékonyabb gépészeti rendszert szeretne

Sokszor előfordul, hogy a berendezések különböző gyártótól származnak és saját, önálló automatikával rendelkeznek. Egymással azonban csak korlátozott mértékben vagy nem tudnak „kommunikálni. Lehet erre is megoldás! Vannak olyan gyártók, akik kész rendszereket gyártanak, például padlófűtésnél csöveket, osztókat, termosztátokat kompletten automatikával, amit feltelepítenek. És lehet ugyanakkor egy kazánunk, aminek működését a külső hőmérséklet érzékelése szabályozza. Két különböző gyártó, két különböző automatikával, de a tapasztalat azt mutatja, hogy nem tudnak együtt hatékonyan működni, nem felelnek meg igényeinknek. Ekkor is fel kell mérni, mi az elkészült rendszer, kell hozzá tervezni EGY automatikát,, amelyik tud az eszközök között kommunikálni.

Hívjon most!