Gépészet automatizálás

Mikor ajánlott Önnek a vezérlés?

Amikor Önnek fontos a teljesen automata működés, és mellette az egyszerű kezelhetőség, takarékosság, a maximális kényelemérzet.

Olyan vezérlési sémát hozunk létre Önnek, ami tökéletesen igazodik otthona és a gépészet sajátosságaihoz és az Ön egyéni igényeihez. Optimális megoldást kínálunk ahhoz, hogy gépészeti rendszere ellássa a feladatát, a lehető legtakarékosabb legyen az üzemeltetési költségekben.

Keressen meg!

Ha Önnek új építésű házában már van tervezett épületgépészeti rendszere, azaz átgondolta igényeit figyelembe vette szokásait és kényelmessé és energiatakarékossá szeretné tenni otthonát.

Ha Önnek már elég összetett gépészeti rendszere van. A korrekt összehangolt működéshez a legjobb megoldást a szabadon programozható PLC-k használata jelenti. Önnek nem kell 4-5 -féle berendezés automatikáját kezelnie, egyetlen felületen kezelhetővé válik a teljes gépészeti rendszer. Akár mobil telefonon vagy interneten is elérheti.

Önnek miért fontos az optimális működés?

Megtakarítás

Az ideális energia felhasználással ( a gépészet ennek közel felét teszi ki) Ön jelentős összeget takarít meg, hiszen a változó körülményekhez igazodva képes irányítani berendezéseit. Egyedileg programoztató, így figyelembe vehetőek az Ön költséghatékonysági szempontjai vagy akár berendezéseinek hosszabb élettartamát biztosító megoldások. Eddigi tapasztalatok szerint, a sokszor magas javítási költségek elkerülésével, illetve az indokolatlanul felhasznált energia elkerülésével a vezérlés kiépítésébe fektetett költségei megtérülnek.

Kényelem

A kezeléséhez nincs szükség bonyolult ismeretekre, egy egyszerű felületen Ön is használni tudja. Különböző funkciók használatával Ön felügyelheti, irányíthatja gépészeti rendszerét. Ilyen funkciók lehetnek pl.: a lakás helységei néhány alapadattal; sematikus gépészeti rajz aktuális állapot adataival; statisztika, amelyen belül napi vagy havi adatok tekinthetők meg…..

Élettartam

Eddig nem ismert, magas komfortérzetet biztosít Önnek és emellett birtokában lesz hasznos és fontos információknak az üzemeléssel kapcsolatban. Csökkenti az üzemzavar lehetőségét.

Értéknövelés

A vezérléssel hatékonyan működő épületek és lakások piaci értéke jelentősen magasabb, mint a hagyományos rendszerekkel működő társaiké. Minél korszerűbb egy ház, annál nagyobb az értéke. Mivel csak hosszútávon térül meg a befektetés, ezért csak akkor érdemes kiépíteni, ha tartósan szeretne ott lakni. Sajnos az eladás során a befektetett többlet költség teljes egészében ritkán térül meg.